Linoljemaling

Hvorfor gå tilbake til linoljemaling?
Det klareste svaret er at linoljemaling tilhører den eldste og mest utprøvde maling for å beskytte tre ute og inne. Ingen moderne maling kommer i nærheten når det gjelder historisk dokumentasjon. Linoljemaling skreddersys etter objektet eller ønskemål. Fargesetting med naturpigment vi fargesetter - tilpasser etter
kundens ønske. Historisk har man ikke blandet linoljemaling med løsningsmiddel og ved normale forhold er det ikke nødvendig.

Vi utfører maleoppdrag om ønskelig og vi bruker linoljemaling fra Wibo Färg.
Vi har utført innvendig sparkling og maling med WiboFärg på 17 stk eneboliger på Brådalsfjellet i Gjerderum for Naturbygg AS. Vi fargesetter med naturpigment etter kundens ønske!

Vi bruker Miljømal AS som leverandør av linoljemaling, for mer info ring Johnny på tlf 91 39 32 00

Alle Wibo Färg´s produkter kan ses og kjøpes hos Miljømal AS.
Wibo Färg AB produserer linoljebasert maling i små satser slik at vi kan tilpasse dem til forskjellige forhold og etter kundens ønske.
Malere i gamle dager laget sin maling for hvert element for å kunne justere fargen til akkurat den veggflaten som skulle males slik at sluttresultatet ble som kunden tenkt.
Dagens moderne malinger er laget uten hensyn til de forskjellige forutsettinger en overflate kan ha og det eneste man kan påvirke i de er pigmenteringen.
Malingene kan blandes i alle NCS fargekoder, eller eget ønske.
Klikk her og les mer om WIBO FÄRG

Prova rostskyddsfärg utan blymönja! WIBO Rostskyddsfärg gjord på linolja.

*** NB! Wibo Färg har ingen whitesprit i sin linoljemaling ***

Linoljemaling fra Wibo Färg Linoljemaling